De Athleteshop is een webshop voor al uw sportproducten, trainingsmaterialen en sportkleding. U kunt als sportvereniging, club, school, bedrijf of particulier rekenen op een veelomvattend assortiment met spectaculaire aanbiedingen. Ook bij eventuele vragen staat onze klantenservice voor u klaar. U kunt altijd vrijblijvende offertes aanvragen voor het laten bedrukken van kleding of producten, het plaatsen van bulkorders en noem maar op. Niets is ons te gek, alles is mogelijk! Aluminium nagel koffer

Athleteshop Reviews

  • While the approach may well not be very versatile, it can be probably
    the simplest approach to accomplish the work of accepting and posting web-based classifieds.
    Now we're going to go through the county, because it is asking us
    to the county that any of us're found in that
    way it is going to get it, the ads on the right people
    and the ones searching may find them easier. craigslist search It doesn't go on a rocket scientist to realize
    that just about every dad about the planet loves his smartphone we - Pad.

    It just isn't always possible to understand what words causes
    Craigslist to ghost a commercial, and so the only
    thing to do is always to experiment and make positive changes to ad wording.

    Sterke punten
    While the approach may well not be very versatile, it can be probably the simplest approach to accomplish the work of accepting and posting
    web-based classifieds. Now we're going to go through the county,
    because it is asking us to the county that any of us're found in that way it is
    going to get it, the ads on the right people and the ones searching may find them easier.
    craigslist search It doesn't go on a rocket scientist to realize that
    just about every dad about the planet loves his smartphone we - Pad.

    It just isn't always possible to understand what words causes Craigslist to ghost a commercial, and
    so the only thing to do is always to experiment and make
    positive changes to ad wording.

    Zwakke punten
    While the approach may well not be very versatile, it can be probably the simplest approach to accomplish the work of accepting and posting web-based classifieds.
    Now we're going to go through the county, because it is
    asking us to the county that any of us're found in that way it is going to get it, the ads on the right people and the ones searching
    may find them easier. craigslist search It doesn't go on a rocket
    scientist to realize that just about every dad about the planet loves his smartphone we -
    Pad. It just isn't always possible to understand what words causes Craigslist to ghost a commercial, and so the
    only thing to do is always to experiment and make positive changes to ad wording.

    Door Helaine op 30 juni 2019 Reageer
  • Uit ervaring blijkt dat hardlopers doodloper zijn.....

    Sterke punten
    zijn er niet

    Zwakke punten
    te veel om op te noemen

    Door R B op 16 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waardeloze webshop. Waardeloze service. Ik heb er geen woorden voor. 1 ster is eigenlijk al veel te hoog voor deze oplichters.

    Begin mei hebben we een fietsstoeltje besteld om te gaan fietsen met ons zoontje. Mijn vriendin heeft talloze keren contact opgenomen omdat ze telkens vertraging hadden en nieuwe beloftes maakten. “Het komt er aan hoor”, “we kunnen het binnenkort weer leveren”. Eind juni nog altijd niks en toen weer een bericht dat het later geleverd zou worden. Wij waren het beu en hebben het geannuleerd.

    Zo lang aan het lijntje gehouden. Zoveel voorgelogen. Nog steeds geen geld terug! En nu zijn ze failliet. Dat dit nog kan tegenwoordig.... ik wil mijn geld terug!!!!

    Zwakke punten
    Niet kunnen leveren, maar wel geld vangen (of eigenlijk jatten!) van nietsvermoedende mensen.

    Daarnaast constant voorgelogen worden dat het goed komt, terwijl ze beter weten.

    Na annuleren bestelling geen geld terug krijgen! (Was €126!!!)

    Door Braat op 9 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • heb een bericht gekregen dat ze falliet gegaan zijn,centen kwijt dus?

    Door martine op 4 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Spullen besteld die niet leverbaar blijken te zijn. Niemand die reageert op mails na een half uur in de wacht eindelijk iemand aan de telefoon. Geld zou worden teruggestort. Nu twee weken later niets ontvangen, geen spullen en ook geen geld. Niet aan beginnen!!!! Komen hun afspraken niet na!

    Door Petra op 2 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hertzelfde verhaal als al die andere reviews: onderdelen voor mijn Spinder fietsenrek besteld.Netjes per Ideal betaald.Bevestiging van de bestelling. En dan wachten. Geen onderdelen, wel een mail: het wordt een paar dagen later. Na die paar dagen gebeld. Krijg na een half uur een vriendelijke juffrouw die vertelt dat de leverancier wat later levert. Maar ik mag ook mijn geld terug (E 21). Dat klinkt vertrouwd, en ik heb die onderdelen nodig anders kan ik mijn fiets niet meer meenemen op de auto. Dan wachten. ..bellen: 40 minuten en een lege belbundel verder geen gehoor "al onze medewerkers zijn nog steeds in gesprek .."
    Inmiddels een maand verder. Geen antwoord, geen onderdelen, geen reactie op de mailtjes. O ja: die onderdelen heeft de plaatselijke fietsenmaker verzorgt. Kosten : € 3... Athleteshop:niet aan beginnen. En mijn les: voor ik weer iets online bestel even googlen.

    Sterke punten
    net doen of alles prima loopt

    Zwakke punten
    niet leveren, niet terugbetalen, niet reageren en gewoon door blijven gaan met oplichten

    Door W Oosterhof op 25 juni 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een zonnebril besteld 24 mei en 20 juni mijn geld terug via ICS. Gelijk na 2 dagen uitstel van levering en iedere keer een andere vage datum doorschuiven wat ook eens niet werd nagekomen tot 10 uur in de avond kon het nog aankomen volgens die operators die allemaal dezelfde cursus standaard gelul hebben gevolgd. Mooie was nog dat ik zogenaamd binnen 7 a 10 werkdagen mijn geld zou terug vangen. Dat werd ineens langer dan 2 weken (wettelijke termijn?). Gelukkig betaald met creditkaart en mijn flappen netjes terug na klacht indienen. Zo stom ben ik gelukkig niet Athleteshop!!!

    Sterke punten
    Leugens vertellen

    Zwakke punten
    Ze praten allemaal alsmaar hetzelfde

    Door Robert op 22 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bestelling geplaatst, nooit een bevestigingsmail gehad, wel betaald.
    Bij eerste contact konden ze mijn bestelling niet vinden. Toen ineens wel en zou het 8 juni geleverd worden. Niets gehad, vele male gemaild en geen reactie gekregen. Uiteindelijk gebeld, na 30 minuten aan de telefoon bleek de bestelling geannuleerd. Nu maar hopen dat ik ooit mijn geld terug zie.
    Nooit meer bestellen hier.

    Zwakke punten
    - klantenservice
    - geen levering
    - slecht bereikbaar
    - geen reactie

    Door Laura Vogel op 20 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zit inmiddels 2 maanden op mijn bestelling te wachten. Op mails wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Lijkt dat het bedrijf failliet is of dat dit een stel oplichters zijn. NOOIT AAN BEGINNEN!

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Communicatie, snelheid leveren

    Door Manasse op 20 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is ongelofelijk dat deze website nog steeds bestaat.
    Helaas zelf de reviews niet gelezen. Politie doet iets bij meerdere aangiftes.
    Eigen ervaring: product zou op voorraad zijn, uitstel van levering, op annulering geen reactie en geen geld terug.

    Het is helaas niet mogelijk om hier een link te plaatsen naar de website van de politie. Google op 'internetoplichting'. Het is gemakkelijk en op deze wijze kan dit bedrijf een halt worden toegeroepen.

    Sterke punten
    Dat deze shop blijft bestaan ondanks de vele klachten.

    Zwakke punten
    Oplichting

    Door Ellen op 18 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Meest slechte onlineshop aller tijden. Had ik ze maar eerst gegoogled voordat ik wat bij hun bestelde. Ik zit nog te wachten op mijn geld. Ze leveren niet. Ze verschuiven telkens de leverdatum. Echt waar het is een schande dat ze nog een online webshop hebben. Heb inmiddels aangifte gedaan want ik ga mijn geld hoe dan ook terug krijgen. Hun telefoonnummer doet het niet eens. Je mailt ze maar krijgt geen reactie. Schandalig dat er niks gedaan wordt aan deze oplichterssite.

    Sterke punten
    Echt letterlijk geen enkele. Alleen dat ze een adres hebben waar je je geld kan halen als niks anders meer helpt.

    Zwakke punten
    Geen telefoonnummer. Die doet het niet.
    Geen reacties.
    Geen levering.
    Echt haal deze site uit de lucht.

    Door Yas op 18 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • bestelling geplaatst op 3 mei 2018 en tot op heden is er nog niets bij mij geleverd. Moet telkens zelf mailen om dan te horen dat de datum van levering weer verplaatst is.Ga nog even afwachten maar ik heb het gevoel dat ik opgelicht word!! Ik blijf hopen op een goede afloop tegen beter weten in.

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Word niets geleverd

    Door jan gorris op 4 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat men schrijft is waar:
    3x uitstel en vervolgens krijg je een alternatief aangeboden waar je niks aan hebt.
    Goederen elders besteld en binnen 2 dagen binnen. Geld teruggevraagd.
    Na ruim 2 weken is dit ook daadwerkelijk terugbetaald.

    Slechte beurt, niet voor herhaling vatbaar.
    Beter iets meer betalen en bij een fatsoenlijke webshop bestellen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Valse beloften
    Klanten worden aan het lijntje gehouden terwijl ze je geld in hun zak hebben.
    Geeft een ongemakkelijk gevoel.

    Door J. Mulders op 29 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Te belachelijk gewoon. Kado voor een kind besteld en 2 maanden later nog niets en niemand kan me vertellen hoe ze dit gaan oplossen. Geld retour, artikel als nog leveren? In gesprek met ze gaan lukt al helemaal niet en geen van de medewerkers kan in het systeem. Wel word je doorverwezen naar een ander bedrijf waar zogenaamd de artikelen vandaan komen....die hebben nog nooit van athleteshop gehoord

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles!

    Door Annemieke op 25 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 10 april bestelling geplaatst. Mededeling verwachte levering op 17 April zou plaatsvinden. Daarna een email met verwachte datum van 18 april. Vervolgens email met mededeling van opgelopen vertraging en levering op de 19e. Gebeld en hoe het er mee stond, en afgesproken nog een weekje te wachten. Nog geen levering. Na een week weer gebeld hoe het staat met de bestelling met verzoek nog een weekje te wachten en als compensatie wel 5 euro tegoed. Op vakantie gegaan en in die periode geen enkel bericht ontvangen. Inmiddels 4 x getracht telefonisch contact te krijgen, maar wordt in de wacht gezet zonder ook maar iemand aan de lijn te krijgen. Dan maar weer een email, hierin wordt doodleuk gemeld dat telefonisch is afgesproken nog een week te wachten en dat ik wel 5 euro tegoed krijg, maar dat was al 14 dagen geleden gezegd. Er wordt echter niet ingegaan op het verzoek te bestelling te cancelen en het bedrag per ommegaande te retourneren.
    Hoe slecht kan service en communicatie zijn het lijkt een structureel probleem bij deze webwinkel en zou ten stelligste aanraden het product ergens anders te zoeken, dan maar een paar euro meer maar wel service en communicatie mocht iets niet (direct) leverbaar zijn. Opdoeken die webshop.

    Sterke punten
    Traineren / aan het lijntje houden

    Zwakke punten
    Slechte communicatie
    Geen beantwoording telefoon
    Niet antwoorden op het gevraagde

    Door Willem op 22 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alles begint met de bestelling van 6 Craft baselayer thermo ondergoed sets met een flinke korting op 25 februari met ordernummer 6818100028564. De verwachte levertijd is 7 maart.

    De eerste thermo ondergoed set wordt geleverd. De rest zou worden nageleverd. Hierna volgt er heel veel email conversatie met Athleteshop. De levertijd van de nalevering wordt verschoven naar, 21 maart, 5 april en 17 april. Als op 17 april nog niet geleverd is, wordt er weer een vertraging van 3 a 4 weken aangekondigd. Omdat mijn vertrouwen volledig weg is, kies ik voor de optie dat het resterende bedrag terug betaald wordt.

    Ook dat gebeurt natuurlijk niet gelijk. Er moet weer over gemaild worden. De verzendkosten van dat ene geleverde item moet ik natuurlijk wel zelf betalen. Erg vriendelijk van Athleteshop...

    Het gekke is dat er op de website van Altletshop een knop -opnieuw bestellen- zit. Als ik daarop druk krijg ik voor dezelfde thermo ondergoed sets een levertijd van 3 tot 4 dagen te zien. Op mails hierover wordt niet gereageerd. Ergens wordt ik dan belazerd zou ik zeggen...

    Tenslotte wil ik Roos, Stijn , Douwe, Jorrit en Nienke van de klantenservice bedanken voor het sturen van totaal 24 mails.

    Sterke punten
    Hoge kortingen op sommige producten

    Zwakke punten
    Je krijgt deze producten niet geleverd.
    Beloften worden niet nagekomen.

    Door Bernard op 30 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Never received the product. It is not in stock and has not been in stock for the past 2 months. On the website however they mentioned delivery within 3 days, no mention that the item is not available. Once you order, it gets dragged from week to week. They do not inform you, you have to chase them to know that (again) there was a new delay. It is used to lock you in, show a nice product with a good discount, but you never receive it. In fact, once you pay you have to hope to ever get refund (still waiting for my money), plus they keep the transport costs, so as customer you always lose.

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    Beware! Items promoted might not be available
    Do not inform client that delivery is not happening
    Do not refund right amount but keep the transport costs
    Still waiting for my refund, hope that it will indeed be refunded

    Door Marina Togne op 14 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In februari 2018 een trampoline bestelt en vooraf betaald, april 2018 nog steeds niets geleverd na talloze mails en telefoontjes en loze beloftes van deze webshop. Heel heel slecht. Lees de vele reviews maar op internet. Aan de telefoon en via de mail staan ze je keurig te woord, maar de mensen die er toe doen binnen het ‘bedrijf’ hebben hun zaken niet op orde en willen gewoon cashen en snel rijk worden ten koste van anderen. Trap er niet in! Ook hun lage prijzen, doe het niet! Waarschijnlijk hebben ze kleine spullen wel op voorraad en kunnen ze die soms snel leveren, maar veel andere producten echt niet en hebben ze ook problemen en betaalachterstanden bij leveranciers (dit weet ik uit betrouwbare bron). Ze zijn al 2 keer bij het programma Kassa geweest, dus dat zegt genoeg... De eigenaar, Yuri Solingen, is gewoon een man met praatjes en heeft echt maling aan zijn klanten.

    Sterke punten
    Ze zijn goed in het afhandig maken van je geld

    Zwakke punten
    Niet leveren. Mooie praatjes. Afspraken niet nakomen. Leveranciers niet betalen. Etc.

    Door Pieter op 14 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eerst contact gehad over een aanbieding die verliep en die niet alsnog toegekend kon worden. Dat was nog acceptabel, dan had de bestelling maar meteen gedaan moeten worden. Vervolgens met een andere aanbieding de bestelling alsnog gedaan, verliep de levertermijn maar werd er niet over gecommuniceerd. Na een bericht gestuurd te hebben bleek mijn bestelling niet meer leverbaar en kwamen ze met een niet waardig, duurder alternatief. Heb ik een waardig duurder alternatief aangedragen, die ik ter compensatie voor dezelfde prijs verwachtte werd deze niet serieus genomen. De compensatie was belachelijk te noemen, nu dus wachten of mijn geld terug gestort gaat worden binnen de lange 5-7 werkdagen termijn. Mijn advies: trap niet in de leuke aanbiedingen, die kunnen ze niet waar maken!

    Sterke punten
    Er is contact mogelijk via de mail, alleen geven ze niet altijd meteen antwoord op de vragen.
    De prijzen klinken erg interessant, maar kunnen niet leveren wat ze aanbieden.

    Zwakke punten
    Geen communicatie vooraf, alleen maar als reactie op eigen vragen.
    Weinig coulance mogelijk bij problemen

    Door M. Breedveld op 13 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eerst contact gehad over een aanbieding die verliep en die niet alsnog toegekend kon worden. Dat was nog acceptabel, dan had de bestelling maar meteen gedaan moeten worden. Vervolgens met een andere aanbieding de bestelling alsnog gedaan, verliep de levertermijn maar werd er niet over gecommuniceerd. Na een bericht gestuurd te hebben bleek mijn bestelling niet meer leverbaar en kwamen ze met een niet waardig, duurder alternatief. Heb ik een waardig duurder alternatief aangedragen, die ik ter compensatie voor dezelfde prijs verwachtte werd deze niet serieus genomen. De compensatie was belachelijk te noemen, nu dus wachten of mijn geld terug gestort gaat worden binnen de lange 5-7 werkdagen termijn. Mijn advies: trap niet in de leuke aanbiedingen, die kunnen ze niet waar maken!

    Sterke punten
    Er is contact mogelijk via de mail, alleen geven ze niet altijd meteen antwoord op de vragen.
    De prijzen klinken erg interessant, maar kunnen niet leveren wat ze aanbieden.

    Zwakke punten
    Geen communicatie vooraf, alleen maar als reactie op eigen vragen.
    Weinig coulance mogelijk bij problemen

    Door M. Breedveld op 13 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn ervaring: Volledig onbetrouwbaar.

    Sterke punten
    Geen !
    Telefonisch wordt niet opgenomen. Dit in tegenstelling tot wat op de site staat.

    Zwakke punten
    Géén levering, wat op de site staat klopt niet. Telefonisch niet bereikbaar. Reageren niet op mails etc etc

    Door Sander op 13 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In 2015 Agu regenjas gekocht via Athleteshop. Last van lekkage. AGU geeft 3 jaar garantie, maar wil wel de jas beoordelen. Geen probleem zou je denken. Jas opgestuurd naar athleteshop en dan moesten zij hem doorsturen naar AGU. Dit eind november gedaan en vervolgens niets meer. Na mail beweerde ze dat ze het door gestuurd hadden. Dit uiteraard aan Agu gevraagd. Niets ontvangen dus. Bellen lukt niet en terugbellen doen ze niet. Mail wordt ook niet meer beantwoord. Echt schandalig.

    Sterke punten
    absoluut geen

    Zwakke punten
    - Mail wordt niet beantwoord
    - Klantenservice onbereikbaar
    - er wordt niet teruggebeld
    - onjuiste informatie (dus gewoon liegen)
    - Opgestuurde spullen zijn kwijt

    Door Ger op 9 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 6 januari bestelling geplaatst, direct betaald en vervolgens verschillende e-mails ontvangen met steeds verder uitgestelde leverdatum. Na 20 januari werd het stil....doodse stilte en hoorde ik niets meer. Op 30 januari gebeld, gong best goed, en toen te horen gekregen dat het artikel niet te leveren was. Waarom kan dit bedrijf mij daar niet uit eigen beweging over informeren vraag ik me af? En binnen 7 werkdagen zou het geld moeten zijn terug gestort....dat ga ik in de gaten houden. Maar een volgende bestelling....die plaats ik wel elders!

    Sterke punten
    Geen enkele kunnen ontdekken

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen

    Door M. Kloet op 30 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ronduit slecht, laat en incompleet geleverd. Slechte communicatie, ik wacht nog op restitutie. Webshop communiceert pas na het betrekken van hun keurmerk voor bemiddeling. Bestel hier niet!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte communicatie
    Late levering
    Restitutie moeizaam
    Onbetrouwbaar

    Door Ceder op 19 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte info op website over beschikbaarheid artikelen. Na bestelling volgt later pas uitgestelde leverdatum en vervolgens krijg je op die uitgestelde datum de helft geleverd. Verder geen bericht over nalevering. Dit zelfde was 2 jaar geleden ook al het geval bij een zelfde soort bestelling. Geen enkele verbetering, dus. Telefoon wordt na 5 pogingen niet opgenomen....... sta je gewoon 5 min in de wacht voor ...

    Sterke punten
    nog niet gevonden

    Zwakke punten
    website info
    communicatie algemeen
    voortgang bestelling/ klachtafhandeling
    telefoonnummer niet bereikbaar
    etc.

    Door Roel op 12 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Athleteshop

Schrijf je eigen review



OnlineShopVergelijker

Op OnlineShopVergelijker.nl lees je reviews over alle online shops van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online shop ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Online Shops