Het outlet webwarenhuis van Nederland www.xxl-shop.nl Voor 17:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Prijsvergelijking

XXL Shop Reviews

  • Een paar weken geleden een H96 max x2 gekocht.
    Bij het testen bleek dat er veel oude meuk op stond en netflix werkt niet op dit apparaat terwijl ze dat wel in de omschrijving zetten.
    Gelijk dezelfde gebeld wat onmogelijk bleek, toen maar gemaild werkt ook niet.
    Ze reageren na de koop nergens meer op , geld is binnen dus klant kan stikken.

    Sterke punten
    Geld innen

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen het zijn gewoon oplichters.

    Door Dijkstra op 15 augustus 2019 Reageer
  • Voor mijn zoontje een PS4 controller gekocht, werkte na dag 1 niet naar behoren. Omdat je ze niet telefonisch kunt bereiken een mail gestuurd. Na een week reactie dat de controller opgeladen moest worden.. Controller blijft mankementen vertonen, valt uit, lampje blijft branden, reageert niet correct etc. Talloze mails gestuurd maar ze reageren niet meer!! Lekker makkelijk! Vreselijke webshop waar je NIETS moet bestellen!

    Sterke punten
    Snelle levering

    Zwakke punten
    Oplichters! Reageren niet op klachten waar er zo te lezen genoeg van zijn!

    Door Juninck op 12 juli 2019 Reageer
  • Als er iets voor de keutel te duur is dan is het dit bedrijf. Bij een aankoop van een mini a 8 heb ik ik nog nooit zoveel betaal mogelijkheden gezien. Ik wist niet eens het bestaan hiervan. Om aan te geven hoe snelje kunt betalen om je bestelde (rotzooi) binnen kan halen. Het apparaat vertoont een mankement, ik zoek contact via de mail en er wordt geschreven dat er een resetknop op het apparaat zit. Tevens was ik op zoek naar een telefoonnummer. Deze kon ik op de XXL site niet vinden. Ik dacht via een instructie de boel te kunnen resetten. Via de telefoon was dit niet handig. Daarna vroeg ik om een afbeelding waar te zien was waar die knop dan zou zitten. Nog een paar verzoeken gestuurd, maar geen antwoord op gekregen. Ik zou ook beter de reviews moeten lezen en dat is wat ik in de toekomst zeker ga doen. Ik hoop dat dit verhaal toekomstige niks kopers op een ander zoekspoor kan zetten.

    Sterke punten
    Snel geld binnen halen.

    Zwakke punten
    Er zijn heel veel dingen te noemen. Ik zoek er een in een categorie die nog niet bestaat.

    Door R J Nolle op 28 juni 2019 Reageer
  • Wij wachten inmiddels 9 dagen al op een retour formulier+ adres, bellen heeft geen zin want dan krijgen we een lul verhaal, met dat we maar moeten wachten (lekker makkelijk) ook hadden wij meteen al gebeld dat we de bestelling wilde annuleren, en nee hoor dat kon niet we moesten het maar retour sturen ja uh hoe dan?! Ik raad deze webshop echt niet aan!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Laat reageren
    Onklantvriendelijk
    Mensen gewoon aan de kant zetten

    Door 123 op 15 januari 2019 Reageer
  • Android mediaplayer besteld, werkt uitstekend.
    Redelijk laat in de avond besteld, direct volgende ochtend in huis.

    Sterke punten
    Goedkoop en snelle levering.

    Zwakke punten
    Geen ervaring met klanten service.

    Door Pascal Kroez op 30 november 2018 Reageer
  • Begin november een Kodi kastje besteld maar schept niet de goede verwachting.
    Diverse mails en telefonisch contact gehad met klantenservice.
    Op mails word niet gereageerd gelukkig via aftherpay betaald.
    Zit nu al 2 weken op een retourlabel te wachten tot op heden niets.
    Denk goed na voordat je hier wat bestel

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen alles os daar slecht.

    Door Erwin op 29 november 2018 Reageer
  • Heb een set vervanging apple airpods gekocht. De betaling en de leverin ging supersnel.........maar dan!! De airpods zijn binnen 50 minuten leeg. De omschrijving op de doos zegt tussen de 3-4 uur.
    Vervolgens een mail gestuurd, kreeg als reactie.
    Je moet ze niet zo hard zetten!!! Mijn reactie hierop was: ze worden gebruikt op de fiets bij het laagste volume om de omgevingsgeluiden ook te kunnen hore. U raad het al GEEN reactie meer. Daarna gebeld, hele vriendelijk juffrouw......weet van niets, noteerd alles. Reactie, NUL.
    Het blijft ijzig stil bij de XXLSHOP bah, bah bah......wat een waardeloos ....bedrijf, voel mij belazerd.....

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Allemaal

    Door L Bouwer op 16 september 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Autoradio luxe besteld - 1 en al ruis - na nieuwe antenne en antenneversterker nog steeds ruis !!
    Klantenservice xxlshop.nl super vriendelijk. Zou snel contact worden opgenomen - na 2 dagen weer gebeld - weer vriendelijk - begrip voor het probleem - word spoed van gemaakt - dit alles ook op mail gestuurd- dagen niets meer gehoord !! Wij hadden met paypall betaald - via paypall kan je een procedure opstarten zag ik - zij bemiddelen - dus paypall ingeschakeld en ja kreeg bericht van xxlshop.nl via paypall en een link voor retourlabel , radio heb ik teruggestuurd ( wel aangetekend ) wel 6,95 verzendkosten anders kan je retour verzendlabel niet uitprinten , na verzenden zijn we 4 weken verder . Al met al zijn we nu ruim 9 weken verder !! Vandaag aankoopbedrag terug ontvangen dankzij paypall.
    Paypall absoluut een dikke pluim.

    Let wel dat er aankoopbewijzen ed aangeleverd moeten worden
    Overigens is de autoradio uit het assortiment gehaald tijdens claim procedure.
    Al met al happy
    Maar koop daar nooit meer !

    Sterke punten
    Makkelijk bestellen bij xxlshop.nl
    Bij telefonische klachten: Heel vriendelijk / begripvol

    Zwakke punten
    Xxlshop.nl doet niets met telefonische klachten of emails naar xxlshop.nl worden niet beantwoord

    Door Sonja op 28 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De site geeft aan dat een product de volgende werkdag geleverd wordt, mits besteld voor 17.30 uur.
    Twee dagen verder....geen reactie....

    Door D v d Streek op 15 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • een hoesje gekocht voor de ipad
    deze past niet, is net te klein en schiet er snel en vaak af.

    gemaild en gebeld voor een oplossing maar na 1,5 week geen reactie.
    van het bekende kastje naar de muur.

    bedenk u voor een aankoop bij deze "web shop"

    Sterke punten
    levering

    Zwakke punten
    zeer slechte service, en komen afspraken niet na

    Door hans op 9 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte service.

    Zwakke punten
    Service

    Door Susan op 18 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Remschijfslot besteld zat stuk in doos. Terug gestuurd met bijbehorende formulieren en duidelijk vermeld dat ik me geld terug wilde hebben. Nogmaals verzend kosten moeten betalen. Vervolgens krijg ik een paar dagen het slot weer terug gestuurd tegen mijn wensen in. Ze hadden hem gerepareerd schreven ze...dus moest het er mee doen. In de tussen tijd heb ik een remschijf slot gekocht in een winkel. Nu zit ik dus met 2 sloten! PS nu was het slot gedeelte wel gerepareerd zag ik maar het alarm systeem niet! Voel me zwaar opgelicht en bestel niks meer via internet. Geef mij maar een gewone winkel.als ik het slot nu weer terug stuur betaal ik weer 6 euro en dan is het nog maar de vraag of ik dan wel me geld terug krijg. Baal hier van! Het is zo een heel duur stuk slot geworden. De mensen die zo,n beleid voeren moeten zich schamen.

    Sterke punten
    Overzichtelijk en makkelijk te bestellen.

    Zwakke punten
    Slecht of geen contact mee te krijgen.

    Door Van der meij op 1 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben een navigatiesysteem gekocht voor onze vrachtwagens. Geld weg kapotte navigatie. Navigatie doet helemaal niets. Ook niet na het opladen. Retour sturen kan niet bij XXL. Mooie praatjes maar ondertussen niet reageren op ontelbare mails geen adres en geen telefoonnummer.

    Sterke punten
    Oplichters!

    Zwakke punten
    Niet reageren op mails, geen telefoonnummer, geen adres. kapotte producten leveren en dan niets meer van je laten horen

    Door JB op 11 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit bedrijf is niet te bereiken. Had een telefoonoplader gekocht. Helaas deed deze het niet. Heb direct mailtje naar klantenservice gestuurd om een retouradres te mogen ontvangen. Na enige dagen weer een mailtje gestuurd... en nu inmiddels vele berichtjes verder en bijna een maand later, nog steeds geen gehoor. Ze reageren gewoon niet!
    Adres of telefoonnummer kan ik niet vinden. Jammer!!

    Sterke punten
    Makkelijk bestelling te plaatsen

    Zwakke punten
    Klantenservice
    Bereikbaarheid

    Door Xxs op 8 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je kunt beter hier niks kopen. Ze sturen slecht spul afkomstig uit Azie. Ze reageren niet op emails en er is nergens een telefoonnummer te vinden

    Sterke punten
    Oplichten

    Zwakke punten
    Reageren

    Door RG op 29 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek XXL Shop

Schrijf je eigen review over XXL Shop



OnlineShopVergelijker

Op OnlineShopVergelijker.nl lees je reviews over alle online shops van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online shop ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Online Shops