Buy The Best Products Online - Amazing Deals! - iWebshop Up to 70% Discount - 24h - Free Worldwide Shipping - Wholesale


iWebshop Reviews

  • Ik ben tevreden met deze webshop gezegd 7-25 dagen en binnen de 7 dagen was mijn bestelling binnen.

    Sterke punten
    Nette afhandelingen.

    Zwakke punten
    Track en Trace werken niet.

    Door Asghar op 11 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een LED lamp besteld via iwebshop.com. Enkele dagen later kreeg ik hem al aangeboden door DHL. Product was verzonden vanuit Duitsland. Verpakking was goed en product is zoals omschreven.

    Sterke punten
    - snelle levering
    - veel voordeliger dan andere aanbieders

    Zwakke punten
    - geen
    - alles verliep automatisch ik had geen support nodig

    Door Bernard op 6 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In augustus een mediabox aangeschaft de H96 pro+.
    Vanaf het begin problemen met vastlopers en spontane herstarts van de box. Terug naar fabrieksinstellingen ook zonder resultaat.
    Zelfs filmpjes van de problemen gestuurd maar helaas alleen vage antwoorden of niet reageren.
    De customer service doet er alles aan om een ontevreden klant te hebben.
    Als klap op de vuurpijl willen ze dat ik de gegevens van de stikker doorgeef welke op de verpakking zit.
    Verpakking in Nederland en ik in Spanje.
    Geen enkele poging om een tevreden klant te houden.

    Sterke punten
    Totaal geen

    Zwakke punten
    slechte klantenservice, niet te bellen alles per mail.

    Door Corbeau op 3 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via Marktplaats , in de webshop van iWebshop een bestelling gedaan. Product zou binnen 7/20 dagen geleverd worden. Als ik na 30 dagen nog geen product had ontvangen moest ik contact opnemen. Nu zijn we al 60 dagen verder en wordt er op geen enkel bericht van mijn kant gereageerd. Zowel via marktplaats app of via mijn iwebshop account. Dat vind ik zeer slordig.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slecht of geen klantcontact. Levering niet of duidelijk verl later dan maximaal was afgesproken.

    Door Esther W. op 13 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bestelling geplaatst bij deze shop omdat zij 80 euro goedkoper waren dan Bol.com voor een bepaald type smartphone.

    Wij hadden er 15 nodig, dus dat was een aardig verschil. Wij waren huiverig voor eventuele invoerkosten, maar wij kregen de garantie dat het een totaal prijs was en geen extra kosten.

    Bestelling is na 8 dagen geleverd, bestelling was exact datgene wat wij nodig hadden. Van iWebshop 5% extra korting ontvangen boven op het verschil van Bol.com waren wij ruim 1400 euro goekoper uit.

    Sorry naar iedereen die zeurt dat de levering lang zijn, maar voor 1400 euro willen wij best 8 dagen wachten.

    Conclusie: voor kleine bestellingen waar je 1 - 2 -3 euro goedkoper bent dan lokaal is het wachten niet waard ( of wel, maar dat moet je zelf beslissen). Bestel je groot, dan is iWebshop zeker een aanrader.

    Sterke punten
    Aantrekkelijk geprijsde producten
    Goed voor zakelijke afnames
    Nederlandstalig website

    Zwakke punten
    Voor ons geen.

    Door Stijn op 14 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Telefoon besteld, zou op voorraad zijn. De website oogt alsof het in Nederland op voorraad is. Dus na eenpaar dagen maar eens gemaild waar die blijft. Blijkt dus dat ze gewoon zelf in China bestellen i.p.v. op voorraad in Nederland.
    Goed, dan maar wachten zoals dan in de mail staat, 7 tot 20 dagen. Staat ergens ook nog dat er drukke periodes zijn en het dus langer kan duren...... Weer een mail gestuurd maar krijg geen reactie meer terug. Zijn nu een maand verder en nog steeds niets ontvangen. Ben bang dat er ook niets geleverd gaat worden...

    Gevraagd naar Track &Trace code, pakje blijkt niet meer te traceren te zijn! Oplossing hiervoor was het geld terugstorten. Dat is ook idd snel gebeurd!

    Naar ons idee klopt de site wel, maar het is wel allemaal wat vaag, vooral ook doordat ze op Marktplaats adverteren en het zo lijkt alsof er vanuit NL wordt verzonden. Dus volgens ons kan het misschien goed gaan met een bestelling, maar het kan net zo goed niet....

    Sterke punten
    Geen idee!

    Zwakke punten
    Website is zeer vaag, contact met hen is slecht, producten worden zeer laat (of helemaal niet) geleverd.

    Door Review op 27 januari 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via deze site pratende hamsters besteld en ontvangen. Super leuk!!

    Sterke punten
    Spot goedkoop & leuke spullen

    Zwakke punten
    voorlopig geen.

    Door Jessica op 1 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Begin nov 2017 een product besteld via iwebshop. Na 1week nog steeds geen ontvangst van mijn bestelling. Na alleen per email bereikbaar contact kreeg ik als reactie dat het betaalde product binnen 7-20 dagen geleverd zou worden. Dus ik via email wederom contact opgenomen op de 21ste dag. Tot op heden mijn geld kwijt en mijn bestelling!!!!

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Alles

    Door Michael op 30 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb netjes mijn bestelling ontvangen van iwebshop.

    Levertijd is langer dan bij Nederlandse/Belgische, iwebshop is geen Nederlands bedrijf. De langere wachtijd worden gecompenseerd met hun lage prijzen.

    In totaal heb ik 8 dagen moeten wachten op mijn smartphone en heb hiermee ong. 75 euro bespaard.

    Sterke punten
    - Zeer lage prijzen
    - Duidelijke product omschrijvingen
    - Nederlands sprekende klantenservice
    - Betalen met Paypal was mogelijk

    Zwakke punten
    - langere wachtijden, niet aan te raden wanneer je snel wat nodig hebt.

    Door Daniel Lubec op 27 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Computeronderdeel besteld, omdat ik het meteen nodig had niet zelf in China besteld (voor de helft). Zag op de website dat het binnen 24 verzonden zou worden en het was op voorraad, dus maar meer betalen maar wel snel in huis.
    Niet dus, na betaling krijg je een mail dat het 7-20 werkdagen duurt, gemaild hoe dat kan, krijg je als dat het uit China moet komen.
    Had ik hem net zo goed zelf bij Ali kunnen bestellen, scheelt een hoop geld! Uiteindelijk toch 3 (?) weken wachten ???!!!!

    Zwakke punten
    all

    Door Walter op 30 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek iWebshop

Schrijf je eigen review



OnlineShopVergelijker

Op OnlineShopVergelijker.nl lees je reviews over alle online shops van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online shop ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Online Shops