PetsSupermart stelt zich voor Welkom in de wonderbaarlijke wereld van voeding en verzorging voor uw paard, hond en kat. Ontdek alle produkten die het leven van uw dier(en) gezonder en prettiger maken. Met ruim 35 jaar ervaring in paarden en honden verzorging, zijn wij trots als marktleider, op hoge kwaliteit en zowel vernieuwende als traditionele produkten tegen onverslaanbare prijzen.

PetsSupermart Reviews

  • Eind juli een bestelling geplaatst en betaald. Omdat ik niets hoorde heb ik een mail gestuurd. Hierop kreeg ik het antwoord dat ze de bestelling niet op voorraad hadden en dat ze deze een week later zouden verzenden. Tot op heden heb ik niets ontvangen. Meerdere malen gemaild en gebeld maar geen reactie. Ik heb inmiddels aangifte gedaan wegens oplichting. Jammer dat het minimale 1 ster is. Deze mensen verdienen geen enkele ster.

    Sterke punten
    Het oplichten van mensen

    Door Petra op 9 september 2019 Reageer
  • Halsband besteld en in 4 dagen met dhl geleverd.
    Maat goed en kleur goed.

    Sterke punten
    aparte dingen

    Door Gabi op 31 juli 2019 Reageer
  • dazenspray endure maandag besteld en op donderdag had ik het hier, dit is voor mijn paard het enige spul wat echt werkt, dus snel en goed.

    Sterke punten
    snel thuis en superspul

    Door muriel op 12 juli 2019 Reageer
  • ze weten errug veel bij petssupermart. onze hond bleef maar poep eten en met hun hulp doet ze het nu niet meer. mijn vriendin doet dagelijks iets door haar voer en ze is gestopt met poep eten en daar ben ik blij mee. dus prima service en advies

    Sterke punten
    goed advies en weten veel

    Zwakke punten
    gen

    Door Perry op 5 juli 2019 Reageer
  • Gisteravond besteld en net opgehaald, wij wonen dichtbij, lekker makkelijk.
    echte dierenvrienden ook.
    mijn vrouw komt er vaker dan ik en het staat altijd klaar ook is het een x door hun zelf gebracht was nog sneller

    Sterke punten
    vriendelijk, komt ook zelf thuis brengen, netjes

    Zwakke punten
    geen

    Door B. Smolders op 4 juli 2019 Reageer
  • Ik heb meerdere producten voor mijn paard besteld en die zijn netjes door DHL geleverd. niks mis mee. Leuke proefmonstertjes ook in de doos.

    Sterke punten
    Heel veel keus en snel in in een paar dagen in huis

    Zwakke punten
    Noppes

    Door Wendy de Wit op 3 juli 2019 Reageer
  • Een bestelling geplaatst en ook keurig ontvangen.

    Sterke punten
    De DHL track en tracecode werkte prima en en werd via de mail gereageerd op mijn vraag.

    Zwakke punten
    Ik heb geen negatieve ervaring.

    Door Curfs op 21 maart 2019 Reageer
  • Ik ben ook zo dom geweest om een bestelling te plaatsen en te betalen, een mail terug gekregen met de order en code, 25 x gebeld, 25 emails en sms en. geen reactie, via fb Messenger Thyra geschreven en tot op heden niks.

    Zwakke punten
    schandalig

    Door C Nijland op 1 februari 2019 Reageer (1 reactie)
  • Heb enkele weken geleden No Bute besteld. Kreeg al snel een link via de mail on de bestelling via track en trace te kunnen volgen.
    Als je op de link klikt blijkt het pakketje wel aangemeld bij DHL, maar niet aangeleverd. Dat is helaas tot op heden nog steeds zo..
    Dus nog steeds niks ontvangen.
    Heb inmiddels geprobeerd te bellen; geen contact..
    En ook 3x geprobeerd te mailen; die worden retour door gestuurd door de mailserver..
    Kortom wel betaald, niks geleverd en geen contact mogelijk.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Marlies op 25 november 2018 Reageer (1 reactie)
  • 2 artikelen ontvangen op 04-07-18, 4 producten zouden na geleverd worden. inmiddels navraag gedaan, want geen nalevering ontvangen. Geen reactie op mail of telefoon. tot op heden geen nalevering, geen reactie, geen geld terug.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Geheel onbetrouwbaar

    Door Jb op 30 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb in december 2017 een bestelling gedaan die ik netjes binnen 9 dagen volledig heb gekregen. Vandaar ik nu gewoon wr dezelfde bestelling heb gedaan, droge kruiden. Helaas ben ik nu 2 weken verder zonder reactie. Ik heb gisteren een mail gestuurd en zal dagelijks blijven spammen tot ik een reactie heb. Anders wordt de media ingeschakeld. Dat is tenminste iets wat vaker kan helpen.

    Sterke punten
    De eerste bestelling is wel tijdig & compleet geleverd

    Zwakke punten
    De tweede levering wordt niet gedaan en tot nu toe geen reactie op mailing.

    Door wendy op 13 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nobute voor mijn paard besteld 27,42. Track en tracenummer die nergens te traceren zijn. Mail wordt niet op gereageerd en ook de telefoon doet geen dienst. Aangifte van internetoplichting gedaan en ook een melding bij consuwijzer gedaan. Bestel hier niets, geld is weg en geen artikel.

    Zwakke punten
    Alles

    Door Jaimy op 5 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 4 lampjes besteld voor mijn honden.
    Hele lange tijd niets gehoord.
    Telefoon wordt niet opgenomen en mails niet beantwoord.

    Na vele pogingen PetsSupermart SMS's gestuurd.
    Aangegeven dat ik samen met mijn collega langs wil komen om mijn geld of produkten op te halen (wat ik zeker ook gedaan had)
    Na dit kreeg ik de zending binnen, echter niet de gewenste kleuren.
    Oplichters pas op!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Alleen maar zwakke punten, ze staan ook "goed" bekend bij opgelicht.nl

    Door Bert Staal op 22 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een bestelling van 2 artikelen gedaan, Na een week kwam de helft van de bestelling, de rest moet nog steeds binnenkomen, inmiddels ben ik 3 weken verder, heb niets meer van Pettsupermart gehoord, er wordt ook niet op telefoon, sms en mail gereageerd!

    Slechte zaak!

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Petssupermart! Slecht!

    Door Johanna op 11 november 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • dom

    Dom dat we nu pas gaan kijken wat voor bedrijf het is 165.00 armer en ons ongelooflijk dom voelen dat we niet eerder de reviews lezen. Maar hoe bestaat het dat dit bedrijf nog steeds online materiaal kan aanbieden terwijl er geen levering gedaan wordt. Als blijk dat dit al 7 jaar zijn gang kan gaan omdat er zulke domme mensen zijn zoals wij die niet eerst even het bedrijf nakijken op reviews. Hopelijk worden deze mensen gestraft voor hun valse praktijken. Wij werken hard voor onze centen die we nu kwijt zijn aan valse beloftes dat de levering binnen 2 werkdagen geleverd worden. Wees gewaarschuwd en bekijk eerst de reviews. Zooplus levert tenminste netjes de bestelde materialen en ook netjes op tijd.

    Door Benne op 23 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik heb een week geleden een bestelling gedaan. Zou track en trace ontvangen. On line betaald. Geen reacties en niets ontvangen.Telefonisch niet bereikbaar. Stelletje oplichters!!!!!

    Sterke punten
    Kundige oplichters

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door van Wezel op 11 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wel geld betaald maar geen bestelling ontvangen. Telefonisch bent u ook niet bereikbaar. De naar u toegezonden mails worden niet antwoord. Het is niet netjes de hoorn op de haak te gooien als er naar u wordt gebeld. Onderstaande dus niet waar!!!!!!!!

    Ruim 35 jaar ervaring in paarden en honden verzorging, zijn wij trots als marktleider, op hoge kwaliteit en zowel vernieuwende als traditionele produkten tegen onverslaanbare prijzen.

    Topklasse Klantenservice !

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onwaarheden publiceren. Geen service 0. Levering 0. Bereikbaarheid 0.

    Door Gunther Mohr op 4 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een hondenspeeltje gekocht bij dit bedrijf, gelijk betaald en na ruim anderhalf week nog niets ontvangen.
    Op mail en telefoon wordt niet gereageerd, ik heb vervolgens de eigenaresse Thyra Schijven via facebook een berichtje gezonden en ook daar wordt niet op gereageerd. Tenslotte dus maar aangifte gedaan van oplichting bij de politie. Ik heb dit bedrijf tevens doorgegeven bij Ingenico, de bank die hun betalingen ontvangt. Ook zij gaan petssupermart.com doorlichten en eventueel als klant verwijderen. Heeft zo'n bedrijf geen bank dan zijn er ook geen slachtoffers.

    Sterke punten
    het is een WAARDELOOS bedrijf en daar zijn ze erg goed in.

    Door JD Maatjes op 1 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb op 19 mei 3 rollen Vetrap (tape) en een anti-vlooienmiddel voor onze hond besteld. Al snel kreeg ik een vaag bericht dat de bestelling er aan zou komen maar helaas. Ik heb gebeld, gemaild en een bericht via SMS gestuurd om te vragen wanneer mijn bestelling zou aankomen maar NUL RESPONS.
    Op 14 juli kon ik mijn bestelling eindelijk bij een DHL locatie ophalen zaten er in het doosje 5 tubes verdovingsgel!!!! En verder niks!
    WAARDELOOS! ECHT NOOIT IETS BESTELLEN! Gegarandeerd je geld kwijt!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    ALLES

    Door Anne-Marie op 14 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • I had ordered on 16.th June 2017 two items and I had payed with an onlinepayment. Finaly yet it is'nt arrived nothing of my items!!! I'd sent two mails to Petssupermart, but I've get no answers! Than I called them, but I heared only an automatic machine. Than I written a SMS, but here too I had got no answer!
    Now I wait another two weeks. If until then no delivery comes, I go to the police because this is cheating!!!!
    When arrive my order?????

    Sterke punten
    zero

    Zwakke punten
    zero

    Door Menzel op 4 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor 119,43 het schip in gegaan bij petssupermart.
    Je krijgt op geen enkele manier contact met het bedrijf nadat je hebt afgerekend!! E-mail adres werkt niet, telefoonnummer op de site is van totaal ander bedrijf, telefoonnummer op bestellingsbevestiging wordt ook niet opgenomen, smsen helpt niet!!
    Wees gewaarschuwd, de dame die achter dit bedrijf zit, leeft een luxe leven, met een sportwagen en een jacht, van het geld wat ze op deze manier anderen aftroggelt!!
    Bedriegster van het zuiverste soort!!

    Sterke punten
    Haar kunst om niet te reageren

    Zwakke punten
    Communicatie nul,nul

    Door Wilma op 18 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eigenaresse Thyra Schijven voorheen Thyra Jordens is een oplichtster. Daar is eigenlijk alles mee gezegd. Dit is een waarschuwing!!!! Bestel hier nooit iets want je krijgt gegarandeerd problemen met de levering en of de terugbetaling. Zij probeert als een spin in een web je te pakken.
    Doe altijd aangifte wanneer je slachtoffer bent ook al lijkt er niets mee te gebeurden. De website blijft gewoon in de lucht ondanks de vele aangifte bij de politie en de vermeldingen van haar slachtoffers op het internet.

    Sterke punten
    goede oplichtster

    Zwakke punten
    houd geen rekening met anderen maar is uit op verrijking van zichzelf

    Door jack hazen op 29 januari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • vorige week schreef ik hier een vernietigende recensie over petsupermart.
    Bij deze wil ik die rectificeren. De door mij bestelde lampjes zijn na 10 dagen aangekomen! Tevens waren aan het pakje nog twee kauwstaven toegevoegd. Mijn enige punt van kritiek is nu nog de slechte communicatie met het bedrijf.
    Nadat ik na een paar dagen niets ontvangen of gehoord had, probeerde ik contact te zoeken. Mijn mail en sms werden echter niet beantwoord, net als de telefoon bij dit bedrijf. Samen met de vernietigende recensies die ik hier las, zorgde dit ervoor dat ik dacht opgelicht te zijn. Gelukkig bleek dit niet het geval en is mijn vertrouwen in het kopen via het www weer hersteld!

    Ik ben gewend dat als ik iets via internet bestel, dit snel te ontvangen of in ieder geval te horen wanneer iik de spullen kan verwachten. aangezien dit niet het gevs

    Zwakke punten
    het niet reageren op vragen van de besteller en telefonisch onbereikbaar zijn

    Door Bea op 26 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • helaas ook opgelicht door deze mensen. Ik heb orbilock waterdichte lampjes besteld voor aan de hondenhalsbanden.Helaas ontvang ik niets en reageren ze niet op mijn berichten. telefoon wordt niet opgenomen en contactformulier op site, waarin ze zeggen binnen een uur te reageren, werkt niet eens! Ben bang dat ik naar mijn geld kan fluiten. Lees (helaas achteraf) veel van dit soort recenties. Wie doet er mee om krachten te bundelen en dit bedrijf eens goed aan te pakken!!

    Door Bea op 21 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb voor Euro 99,- cortaflex besteld en vooruit betaald. Na vele telefoontjes ( in gesprek) , mailtjes (niet beantwoord) heb ik eens verder gekeken op internet naar ervaringen van anderen met Petssupermart. Oplichters dus. Er staan slechte ervaringen uit 2002! En nog steeds hebben ze een site op internet! Wie grijpt er in? Ik heb dus nog steeds geen Cortaflex ontvangen.

    Sterke punten
    mooi oplichters site

    Zwakke punten
    Leveren gewoon niet.

    Door maaike op 19 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek PetsSupermart

Schrijf je eigen review over PetsSupermart



OnlineShopVergelijker

Op OnlineShopVergelijker.nl lees je reviews over alle online shops van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online shop ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Online Shops